Ötödik Németh Zsolt, a TV2 új sztárja

2018. január 14., 07:38

Szerző:

Biztos ismerik azt a viccet, aminek a poénjában hatodik Leninnel szerencsétlenkedik a buta diák. Az egyébként nem valami fegeteges poént a TV2-ben sikerült valósággá tenni. Ahogy az Index kiszúrta, Nagy Gábor, a Demokratikus Koalíció volt körmendi elnöke egy Facebook posztban azt írta, hogy „Sajnos ahhoz, hogy Körmend vk-ban ne a Fideszes V. Németh Zsolt győzzön, akkor a Jobbikos Bana Tiborra kell szavazni." Ebből készült egy anyag a Tényekben is.

Na mit gondolnak, hogy hangzott el V. Németh Zsolt neve a Tényekben? Bizony úgy.

 

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.