Országos listát állít a Magyar Kétfarkú Kutya Párt

2018. március 4., 20:52

Szerző:

Nagy az öröm, megfelelő és aktuális dallal ünnepelnek a kétfarkúak, hiszen azon túl, hogy végül egy kutya is aláírt nekik, 17 megyében és 43 körzetben gyűjtöttek elég aláírást. Tehát, lehet rájuk szavazni.

Fotó: Facebook/MKKP

Az MKKP nem csak aláírásokat gyűjtött, de békemenetet is szervezett, amelyet a kormányéval egyidőben, március 15-én rendeznek meg. Az esemény Facebook oldalán egyelőre 3300-an jelezték, hogy ott lesznek és 11 ezer felett jár az érdeklődők száma is.

A kétfarkúak azután döntöttek egy második békemenet megtartása mellett, amikor Bayer Zsolt, a Magyar Idők vehemens publicistája előállt az (eredeti) ötlettel. A Fidesz-szavazók azért gyülekeznek, hogy megmutassák még mindig sokan vannak, a kétfarkúak viszont csak azt szeretnék, ha Magyarország a békemenetek országa lenne. Na meg azt, hogy az ő felvonulásukon többen legyenek, mint Bayer Zsoltén. A kétfarkúak békemenete a Blaha Lujza térről indul, Bayer Zsolté pedig a Bem térről, hogy a résztvevők aztán a Kossuth térre, az Orbán-kormány központi ünnepségének a helyszínére vonuljanak.

Lesz természetesen Hurrá, indulunk a választásokon! buli is. Ezt kedden tartják a budapesti Gödör klubban.

A Závecz közvélemény-kutatása szerint Magyar Péter pártjának EP-listája a kutatás első felében jelentősen megelőzött minden ellenzéki pártot a DK–MSZP–Párbeszéd kivételével, így a harmadik helyen szerepel a rangsorban. A teljes lakosság 11%-a, a biztos szavazók 14%-a voksolna rá.