Orbán Kötcsén adakozott – nézze meg, még mit csinált!

2018. június 3., 17:40

Szerző:

17. alkalommal tartják meg a hétvégén a kötcsei polgári pikniket a Balog Zoltán által vezetett Magyar Polgári Együttműködés Egyesület szervezésében.

A rendezvényen a Fidesz szellemi és gazdasági holdudvarának prominensei vesznek részt, természetesen Orbán Viktor is, aki zárt körben értékeli a választásokat és a politikai helyzetet. És a miniszterelnök Facebook-oldalán rögtön meg is osztottak néhány képet, amelyekről kiderül például, hogy Orbán Viktor milyen nagyvonalú: ötezer forintot adományozott az üldözött keresztények megsegítésére. 

Meg persze beszélt is. A soron következő, 2019-es európai parlamenti választás az értékek és a kultúrák küzdelme lesz, és itt nagyon sok mindent lehet veszíteni – közölte.

A kormány kapott egy nagy lehetőséget a magyar emberektől, akik „erőt adtak ahhoz, hogy képviselni tudjuk őket". Mi Európán és az EU-n belül képzeljük el a jövőnket, de számunkra Magyarország az első – hangoztatta, hozzátéve: a magyar érdek a nemzeti szuverenitás védelme és az egyenrangú nemzetek Európája. Nekünk van hazánk és van országunk, azt nem adjuk senkinek – mondta Orbán Viktor sajtófőnöke, Havasi Bertalan tájékoztatása szerint.

Fotó: Facebook/Orbán viktor
 
Fotó: Facebook/Orbán viktor
Fotó: Facebook/Orbán viktor
Fotó: Facebook/Orbán viktor