Orbán csatakiáltásával szállt be a hódmezővásárhelyi csim-bum cirkuszba Márki-Zay ellen egy kamupárt

2018. január 22., 11:20

Szerző:

Délmagyar információi szerint Fehérné Horváth Katalin, egy Békés megyei nő lehet a kőszegi bejegyzésű Hajrá, Magyarország! Párt című formáció jelöltje. Érdekesség, hogy a hölgy nevét azok sem tudták először pontosan megmondani, akik aláírták az ajánlását,  

hallották őt Horváth Ilona, illetve Horváth Imola néven is emlegetni. 

bizonyos fiatalok már javában gyűjtik neki az aláírásokat – írja a lap. 

Mint mi is megírtuk, a városban az alapállás szerint a Fidesz-KDNP jelöltje, Hegedűs Zoltán és a templomban kiprédikált, az ellenzék által támogatott független Márki-Zay Péter versengett a polgármesteri székért. Egy rövid időre egy másik független, bizonyos Mag István is bejelentkezett Márki Zay esélyeit rontani, ő azonban valamiért hamar visszalépett.Később az MSZP-ből nemrég kizárt, egykori szocialista lokálpolitikus, Hernádi Gyula is feliratkozott a listára, akit információnk szerint Lázár környezetéből biztattak fel az indulásra.

Velük együtt ugrik be tehát a cirkuszi porondra most az Orbán Viktor kedvenc csatakiáltását neveként viselő Hajrá, Magyarország! Párt aspiránsa. A jelölő-szervezetet január 16-án vette nyilvántartásba a helyi választási bizottság.

De most már megnyugodhatunk, a jelöltállatás határideje ma lejár, több név már nemigen kerülhet elő. Habár ma még dél sincs. 

 

10:00

Mától kaphatják meg a jelöltek és jelölőszervezetek a választási irodáktól az ajánlóíveket a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, a nemzetiségi önkormányzati képviselők, valamint az Európai Parlament (EP) tagjainak választásán induláshoz.