Nyakó István visszatért, újra ő az MSZP sajtófőnöke

2018. január 15., 15:35

Szerző:

Újra Nyakó István az MSZP sajtófőnöke – – értesült az atv.hu. Az információt a politikus is megerősítette, Újbóli kinevezéséről a párt elnöksége múlt héten döntött.

Nyakót október közepén mentették fel, egy rosszul sikerült közlemény miatt. Ebben a régi-új sajtófőnök nekiment a Demokratikus Koalíciónak, miután Gréczy Zsolt pártszóvivő beperelte az MSZP szekszárdi szervezetét. A városi szocialisták Gréczyről azt terjesztették, hogy fideszesekkel találkozott egy helyi pincészetben.

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.