Novák Katalin is beszállt a pánikkeltésbe - Ha nem nyer a Fidesz, a családok elvesztenek MINDEN támogatást

2018. március 28., 20:13

Szerző:

Az áprilisi országgyűlési választás tétje, hogy a magyar családokat vagy a bevándorlókat támogatja-e az ország a jövőben - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család- és ifjúságügyért is felelős államtitkára egy szerdai sajtótájékoztatón.

Félve írjuk le, mert már mi magunk is kissé szédülünk a szüntelenül ismételt frázisoktól, de Novák Katalin szerint „az ellenzék a családok támogatása helyett a migráció támogatását választaná, lebontaná a kerítést és hagyná, hogy bevándorlóországgá váljon Magyarország.”

Persze, ha a jelenlegi kormány folytathatja a munkát, akkor továbbra is támogatja a magyar családokat és megvédi a családtámogatási rendszert – mondta Novák Katalin, aki hozzátette, azokban az országokban, ahol sok a bevándorló, a költségvetés jelentős hányadát viszi el a támogatásuk.

A teljes tájékoztatópropaganda az alábbi videóban megtekinthető, meghallgatható (csak erős idegzetűeknek!): 

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.