Női feneket fotózott egy boltban a Petőfi Rádió műsorvezetője, aki nemrég élő adásban értékelt női melleket

Harsányi Levente ismét nem tudta visszafogni magát.

2018. szeptember 3., 16:05

Szerző:

Bár az MTVA a mostanáig nem volt hajlandó válaszolni a 168 Óra kérdéseire, hogy miképpen osztályozhatta a női melleket becsmérlő módon a Petőfi Rádió reggeli műsorában, a Talpra magyarban Harsányi Levente és Szabó Győző, újabb szokatlan lépésre ragadtatta magát a közmédia fenegyereke.

Harsányi ezúttal a Petőfi Rádió hivatalos Facebook-oldalára posztolt ki egy forrónadrágba bújt női feneket (valószínűleg az érintett szóbeli vagy írásos hozzájárulásának mellőzésével), egy kis kísérőszöveggel, ám a bejegyzést utólag eltávolították az oldalról.

Nem szeretnénk prűdek lenni, de biztos ez a megfelelő öltözet vásárláshoz?

- helyezte kontextusba fényképét a műsorvezető. Harsányi és szabó két héttel ezelőtti viccelődése ellen egyébként egy állampolgár bejelentést is tett a médihatóságnál, ennek eredményére még legalább két hetet kell várni. Eközben a Bors című bulvárlapban a műsorvezető megjelentetett egy kényszeredett bocsánatkérést.

"Nagyon sajnáljuk, ha bárkit megbántottunk adásbeli meggondolatlan mondatainkkal. Mindig tisztelettel tekintünk a hölgyekre, ezért is fájó, hogy így félrecsúszott néhány szerencsétlenül megfogalmazott gondolatunk. Fiúkként, férjekként és lányos apákként elnézést kérünk minden megbántott hölgytől. Harsányi Levente és Szabó Győző" - fogalmazott a sztárpáros.

Szabó Győző és Harsányi Levente

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.