Nem vicc, a Fidesz vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez Hadházy Ákos ellen, tudni akarja honnan volt 20 milliója repülésre

2018. március 19., 17:04

Szerző:

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója bejelentette, hogy a Fidesz még ma vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez Hadházy Ákossal szemben, mivel Hadházy Ákos az elmúlt napokban beismerte, hogy 20 milliós nagyságrendben költött luxushobbijára, a magánrepülőgép-vezetésre, de arra nem adott választ, honnan volt minderre pénze – írja az MTI.

Tehát még egyszer: a Fidesz (!) még ma vagyonnyilatkozati eljárást(!) kezdeményez Hadházy Ákossal szemben, mivel Hadházy Ákos az elmúlt napokban beismerte, hogy 20 milliós nagyságrendben (!) költött luxushobbijára (!), a magánrepülőgép-vezetésre (!). Hogy ehhez milyen vastag bőr kell, ahhoz talán elég felidézni a Rogán Antal bordeaux-i homárlevesétől és helikopteres luxusútjától Habony Árpád Ibizán töltött vakációján át Semjén Zsolt svédországi vadászataiig tartó botránysorozatot. 

 

 

 

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.