Nem lett nemi erőszak áldozata a Sólyon meggyilkolt kislány

2018. május 23., 14:46

Szerző:

A sólyi gyerekgyilkosság áldozatát, a 8 éves Adrienn holttestét szombat hajnalban lemeztelenítve találták meg a szomszédos településhez közeli patakmederben. A falubeliek elmondása szerint a kislány kezei hátra voltak kötözve, és egy hurok volt a nyakában, amikor megtalálták. A 24.hu azt kérte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságtól, hogy hozzák nyilvánosságra az igazságügyi szakvéleményt – írja a hírportál.

Tarcsa Csaba rendőr dandártábornok hétfői sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy „egy hirtelen kialakult érzelmi döntés” miatt következhetett be a bűncselekmény, de további részleteket nem közölt. A helyiek attól tartottak, hogy a 16 éves gyanúsított nem csak megverte agyonverte a kislányt, hanem meg is erőszakolta őt. Ezt azonban a vizsgálat cáfolta.

– A kérdéses eset kapcsán az igazságügyi szakértői vélemény alapján nem történt szexuális erőszak – válaszolta a megkeresésre a rendőrség.

A fiú állítólag már régóta tervezte, hogy kipróbálja, milyen érzés embert ölni. Mivel ez felveti a szülők felelősségét is, a portál a rendőrséget arról is kérdezte, hogy tervezik-e a gyanúsított szüleinek felelősségre vonását is.

– A nyomozás jelenlegi adatai nem támasztják alá a gyanúsított szüleinek a felelősségre vonását – válaszolta a főkapitányság.

A 16 éves gyanúsítottat még pénteken éjjel elfogták, miután a kislány eltűnését bejelentette Adrienn édesapja a rendőrségen. A fiú hétfőn beismerő vallomást tett. Amint azt ma megírtuk, még a legszigorúbb büntetés esetén is legkésőbb 31 éves korában szabadulhat. A gyanúsított édesanyja fia vallomása ellenére sem hiszi el, hogy a fiú képes volt megölni a kislányt. F. Ferenc ellen 14. életévét be nem töltött személy sérelmére, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés gyanúja miatt indult eljárás.

 

 

 

 

 

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.