Nem férnek be a villamosok a hatmilliárdért épített remízbe

2017. december 4., 12:29

Szerző:

Hatmilliárd forintért építették újjá a korábban rengetegszer és ötletszerűen toldozott-foldozott Budafok kocsiszínt, de a rekonstrukció nem sikerült valami fényesen: nem férnek be a villamosok – írja az Újbuda másként blog. Az írás szerint az új felsővezeték-tartó oszlopokat rossz helyen, a szerelvények útjában állították fel.

Az Indexnek egy BKV-közeli forrás részben megerősítette a történteket. Valóban van egy rossz helyen lévő oszlop, emiatt az egyik, a Forgalmi utcával párhuzamos vágányra nem lehet bemenni. Az informátor szerint a kivitelező rontotta el, az oszlopot át fogják helyezni.

 

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.