Nem akarja tudni, hogy ellenőriz az Emmi egy fél éves csúszásban lévő, milliárdos stadionépítést

2018. február 25., 07:52

Szerző:

Minisztériumi ellenőrzés volt tavaly nyáron a szigetszentmiklósi stadion építésénél, mivel pénzügyi problémák miatt 6-8 hónapos csúszásba került a projekt. Az mfor.hu megszerezte az ellenőrzési jegyzőkönyvet, de mielőtt megmutatjuk, érdemes felidézni, hogy a stadiont építésére 3 milliárd forintot adtak az adófizetők. A munka el sem kezdődött, az Emmi máris jóváhagyott egy 600 milliós pótlólagos támogatást tárgyi eszközökre. A szigetszentmiklósi csapat, az SZTK amúgy a másodosztályban szerepelt a stadionépítésről szóló döntés megszületésekor, majd onnan kiesett, később pedig pénzügyi szabálytalanságok miatt a megyei első osztályba sorolták, majd idén február elején onnan is kizárták, miután a csapat visszalépett a bajnokságtól.

És akkor most jöjjön az alapos, mindenre kiterjedő ellenőrzési jegyzőkönyv:

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.

A Závecz közvélemény-kutatása szerint Magyar Péter pártjának EP-listája a kutatás első felében jelentősen megelőzött minden ellenzéki pártot a DK–MSZP–Párbeszéd kivételével, így a harmadik helyen szerepel a rangsorban. A teljes lakosság 11%-a, a biztos szavazók 14%-a voksolna rá.