Nem akar jobbra csúszni a Jobbik

2018. április 12., 10:09

Szerző:

A Jobbik elnökségi ülést tartott szerdán, amelyen egyebek mellett arról döntöttek, hogy visszahívják európai parlamenti képviselőjüket, Morvai Krisztinát – aki azonban már jelezte, hogy nem óhajtja visszadani a mandátumát.

Az ellenzéki pártnak a választmánya is ülésezett szerdán, az eseményen Mirkóczki Ádám szóvivő szerint egyetlen olyan felszólaló sem akadt, aki a néppártosodást hibáztatta volna a gyenge szereplésért, vagy azt javasolta volna, hogy a Jobbik térjen vissza a szélsőjobbos irányvonalhoz.

Mirkóczki Ádám
Fotó: Youtube

Sőt, többen voltak, akik kiálltak a jelenlegi irányvonal megtartása mellett.

Mirkóczki azt is mondta, a lehető leghamarabb szeretné rendezni a tisztújítás kérdését a Jobbik azután, hogy Vona Gábor lemondott az elnöki posztról a választást követően – írja a hvg.hu.

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.