„Nekem mindegy, hogy Gyárfás megdöglik vagy kivirágzik” – mondta az állítólagos zsaroló

2018. április 23., 11:15

Szerző:

Tagadja, hogy megzsarolta volna Gyárfás Tamást Imrich K, az a férfi, akit idén március 14-én fogott el a rendőrség. A férfi kapcsolatban állt a Fenyő-gyilkosság miatt elítélt Jozef Roháč családjával és állítólag ő áll a hangfelvételes zsarolás mögött, ami miatt múlt héten őrizetbe vették Gyárfás Tamást. A sportvezetőt azzal gyanúsítják, hogy ő rendelte meg Fenyő János médiavállalkozó meggyilkolását.

Fenyő-gyilkosság - Házi őrizetet indítványoztak Gyárfás Tamás ellen
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

– Igen, igaz, hogy március 13-án a Nyugati pályaudvarnál feltartóztattak a rendőrök. Onnan elvittek és meggyanúsítottak Gyárfás zsarolásával – közölte Imrich K. a Borsnak írt válaszlevelében. – Ez a legnagyobb hülyeség, amit a rendőrség valaha is produkált! Ez egy sci-fi! Soha, senkit nem zsaroltam. Nem szeretném, ha ehhez bármi közöm is lenne. Nekem mindegy, hogy Gyárfás megdöglik vagy kivirágzik – tette hozzá a férfi. 

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.