Narancsot és tollat osztogatott egy iskola előtt egy fideszes jelölt

2018. március 12., 15:53

Szerző:

Narancsot és tollat kaptak Budapesten egy XVI. kerületi iskola diákjai László Tamástól és a Fidesz aktivistáitól - írja a 24.hu.

Magát az osztogatás tényét Balatoni József osztotta meg Facebook-oldalán, ennek járt utána a hírportál.

A 24.hu információi szerint a korábbi polgármesternek, jelenlegi országgyűlési képviselőnek, aki az áprilisi választáson is a kormánypárt jelöltje többen, tanárok, szülők és az iskola igazgatója is szóvá tette, hogy nem egy iskola előtt kellene narancsot és tollat osztogatni, de ő csak annyit válaszolt, ez közterület, itt lehet. Bár a gyerekek bevonása a kampányba rengeteg aggályt felvet, ezeket a Fidesz azzal rázza le, hogy minden rendben van az ajándékozással és az óvodások jéghideg aszfalton térdeltetésével is, mert nekik úgysincs szavazati joguk. A Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány mozgalmat indított, hogy a politikusok hagyják békén a gyerekeket.

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.