Nagyon bízunk benne, hogy ez az abszurd világ megszűnik – befektetőt keres a Heti Válasz

2018. április 10., 17:15

Szerző:

A Heti Válasz befektetőket keres, de a kiadó és a szerkesztőség is bizakodó a hetilap sorsát illetően – tudatta közleményében Borókai Gábor főszerkesztő közleményében.

Magyar Nemzet és a Lánchíd Rádió megszüntetése mellett a Heti Válasz, Simicska Lajos hetilapja is veszélybe került.

Ennek ellenére bíznak a folytatásban, mivel a hetilappiac második legerősebb tényezője tudtak maradni Orbán és Simicska konfliktusa mellett is. Készítik a csütörtöki lapszámot, és bíznak a befektetők érdeklődésében.

„Nagyon bízunk benne, hogy ez az abszurd világ megszűnik.

Hogy a választási győzelmet aratott Fidesz visszatér a normalitáshoz, és a kormány minden szereplője józan belátása és az információ tartalma szerint dönthet majd arról, hogy mely sajtótermékek közönségéhez érdeke szólni, és melyekhez nem” – írja Borókai.

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.