Nagyon bánja a tettét az állatkínzó dányi rendőr, lemond a kutyájáról

2018. február 22., 07:31

Szerző:

Hétfő óta kisebbfajta futótűzként terjed a magyar interneten az a videó, amelynek a tanúsága szerint egy dányi rendőr brutálisan bántalmazta – ököllel megütötte – az autója csomagtartójába tuszkolt kutyáját. A kutya, egy kisméretű havanese minden bűne az volt hogy elkóborolt.

A videó nyomán a dányi G. Istvánt felfüggesztették, most pedig a Borsnak elmondta, hogy nagyon bánja, amit művelt, lelkiismeret-furdalás küzd miatta, és le is mondott a Zora nevű kutyáról, amely Tornóczky Anitához, az Állatvédőrség szóvivőjéhez kerül. Ő a bulvárlapnak elmondta, az ötéves nőstény nem tűnik bántalmazott kutyának, Teljesen jól van, kiegyensúlyozott és kozmetikázott kislány cuki rózsaszín nyakörvvel és pórázzal – árulta el a szóvivő. Hozzáfűzte, olyan opció nincs, hogy a rendőr még egyszer valaha visszakapja a kutyát, viszont nála sem marad sokáig, amint lezárul az eljárás, örökbe lehet fogadni.

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.