Mosolygós tetovált nővel, adriai luxusszállodában vészelte át a pünkösdöt Fodor Gábor

2018. május 23., 17:57

Szerző:

Egy ötcsillagos tengerparti luxusszállodában relaxált pünkösdkor Fodor Gábor. A Magyar Liberális Párt elnöke Szlovéniában, a Kempinski Palace Portorozban töltötte a hosszú hétvégét partnerével – írja a Blikk. 

„Nem lehetett nem észrevenni a politikust és az őt kísérő nőt" – mesélte a Blikknek Judit, aki le is fényképezte Fodort, amint a medence szélén várta a párját. Az olvasó szerint a pár

nagyon jól érezte maguát az elegáns szállodában, szimpatikusan viselkedtek, a reggelinél udvariasan köszöntek a magyar vendégeknek.

Fotó: Blikk/olvasó

„Egy vékony, mosolygós, szép arcú nő volt, hátán tetoválással. Nem tudom, ki lehetett, de az biztos, hogy nem a felesége, Czeizel Barbara" – mondta. A január végén beadott vagyonnyilatkozatában Fodor a vele közös háztartásban élő házastársként tüntette fel Czeizelt.

(Megnéztük, a booking com 92 340 forintól kínál szobát reggelivel a portorozi Kempinskiben).

A Blikk kereste Fodort, aki azt üzente, nem tartozik a közvéleményre, hogy hol tölti a szabadidejét. A Liberálisok viszont válaszoltak. Ezt üzenték:

„Fodor Gábor egy hosszú hétvégére ment Szlovéniába, a szállodát a saját pénzéből fizette. Mivel köztudomású, hogy a feleségével nem élnek együtt, így az, hogy kivel ment, és milyen kapcsolatban van azzal, akivel ment, csak rá és a másik emberre tartozik. Fodor Gábornak sem anyagiakban, sem pedig a magánéletében nincs semmiféle takargatnivalója."

Az a múlt héten derült ki, hogy a választások előtt Fodor Gábor kötött egy olyan megállapodást Molnár Gyula akkori MSZP-elnökkel, amelynek szerint a szocialisták évi 60 millió forintot juttatnának Fodoréknak. Erről a kontraktusról az MSZP vezetősége nem tudott. Ezután Bősz Anett liberális képvidelő kilépett a Párbeszéd-frakcióból, amelyet végül a független Mellár Tamás mentett meg a feloszlástól. Molnár Gyula ellen fegyelmi eljárás indul.  

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.