Míg Kósa Lajos csúnyán izzad, Lázár János a vidéket járja és arra kéri a csanádpalotai polgármestert, mondja el, mennyire hálás a kormánynak

2018. március 13., 17:04

Szerző:

Hiába került harmadik világbeli országok politikusait megszégyenítő helyzetbe ma Kósa Lajos, Lázár János úgy vélte, a napját leghatékonyabban Csanádpalotán töltheti. Ott is azzal, hogy az új polgármester asszonyt, a független Nyergesné Kovács Erzsébetet arról faggatja, hogy mi is történt volna a településsel, ha nem kap azonnal közel (összesen) százmilliós támogatást a belügyminisztériumtól.

A korábbi vezetés helytelen gazdálkodása miatt Csanádpalota csődközeli helyzetbe került, mondta az új vezető, aki  „nagyon nagy örömmel” értesült arról, hogy megkapták a belügyminisztériumtól a támogatást és a közfoglalkoztatási előleget.

Lázár János ezen a ponton közbevág és rákérdez, ha ez a pénz nincs, mi történt volna, amire a polgármester asszony elsorolja, hogy mi mindent, köztük a béreket sem tudták volna kifizetni, az önkormányzat számláit sem tudták rendezni.

Nyergesné Kovács Erzsébet azután lett a település polgármestere, hogy tavaly februárban elhunyt az előző vezető, Kovács Sándor, aki szinten független jelöltként állt a település élén három cikluson át.

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.