Mészáros Lőrincék nem tudtak eredetit alkotni, már létezik a 2rule márkanév

2018. május 18., 15:49

Szerző:

A minap szállt fel a hír, hogy Mészáros Lőrincék a szépen csengő 2rule néven új sportuházati branddel rukkolnak elő. Először mindenki azt hitte, hogy ez valami nem túl jó vicc, de hamar kiderült, hogy ellenkezőleg: a szándékaik komolyak, annyira, hogy Mészáros már decemberben bejegyeztette a gyártó céget – a Vál-völgyi Rockefeller a Magyar Sportmárka Zrt.-t az ideiglenes szövetségi kapitány, Szélesi Zoltán feleségével, Szélesi Ágnessel viszi – és a nevet is levédették.

De jaj. 

444 sajnos kiszúrta, hogy ilyen néven már létezik egy márka. Nem mondható sportruházatnak, inkább az Afrikában kedvelt laza eleganciát, és a nagyon mintás stílust hozza, de nincs mese, 2ruleclothingnak hívják. 

Az eredeti turul Nigériában működik.

Tegnap 18:28

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.