Mészáros Lőrinc magyarul vakkantotta oda az amerikai újságírónőnek, hogy kérdezősködjön a saját országában

2018. március 29., 11:58

Szerző:

A Hír TV Facebook-oldalára feltett videóból derül ki, hogy Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester végletes emberi primitivitásról árulkodó stílusban utasította el a válaszadást az HBO és a Vice News riporterének a kérdésére. Az amerikai újságírónő minden bűne az volt, hogy a felcsúti képviselőtestületi ülésen angolul megkérdezte Mészáros Lőrinctől, hogy a százmilliárdos vagyonának szerinte van-e köze a kiváló kapcsolatához az egykori iskolatársával és barátjával, Orbán Viktor miniszterelnökkel, amire Mészáros Lőrinc először magyarul arra kérte, hogy üljön le, aztán pedig szintén magyarul azt vakkantotta oda neki:

Menjen haza a saját országába, és ott kérdezősködjön.

Gratulálunk.

 

 

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.