Méregdrága luxusvillát vett magának Tiborcz István, a nemzet veje

2017. október 24., 11:25

Szerző:

Kertes villát vásárolt a nyáron Tiborcz István, a miniszterelnök veje, Orbán Ráhel férje Budapest egyik legdrágább környékén, a XII. kerületi Kútvölgy virányosi részén. A környéken több száz millió forintért hirdetnek ehhez hasonló villákat – írja az Átlátszó.

Nemigen akad  előkelőbb környék Magyarországon a XII. kerületi Kútvölgynél. A hegyvidéki Zalai út magasabb házszámai pedig még a luxuson belül is prémium kategóriának számítanak. A György Aladár utca kereszteződése után csendes zsákutca a közterület, a szemközti szomszéd Japán nagykövetsége. Orbán Viktor Cinege utcai háza pedig két sarokra van. Mi kell még a nyugalomhoz és a biztonsághoz? Semmi. 

Fotó: Forrás: Orbán Viktor/Facebook

A telek júniusban vándorolt át Tiborcz tulajdonába. A miniszterelnöki vő adásvétel címén szerezte meg az 1536 négyzetméteres ingatlant egy budapesti házaspártól. Jelzálog nem terheli a szerzeményt.

A hasonló adottságú ingatlanok száma kevés, kínálati ára pedig húzós. Üres telekként is több százmilliós tétel, a lakások átlagos négyzetméterára pedig meghaladja a hatszázezer forintot az egyik legismertebb online ingatlanhirdető portál találatai szerint. Vagyis az ingatlan értékét bőven a százmilliós tartományban lehet tippelni.

Az ingatlanon szorgos építkezés folyik, a munkások még a háromnapos ünnep első napján is dolgoztak. Közterületről ezt nem látni, de a környékbeliek szerint a telek belső részén még nagyobb átalakítások figyelhetők meg.