Megalázó, alpári stílusban osztályozták a női melleket a Petőfi Rádióban

„Vizslafüle”, „kirabolt hátizsák”, „vasgolyó” - sorjáztak a jelzők a Talpra Magyar című reggeli műsorban.

2018. augusztus 16., 13:53

Szerző:

– Kirabolt hátizsák és a bevásárlószatyorba dobott vasgolyó – hangzott el csütörtök délelőtt nagy röhögés közepette az egyik műsorvezető szájából a Petőfi Rádió reggeli műsorában, a Talpra Magyarban.

A Talpra Magyar két műsorvezetője, Szabó Győző és Harsányi Levente

A közszolgálati rádió egyik hallgatója egy Facebook-bejegyzésben számolt be róla, hogy az adást vezető férfiak (a műsorvezetőket nem tudta megnevezni, de annyi bizonyos, hogy a Talpra Magyart Harsányi Levente és Szabó Győző vezeti) „kocsmai hangnemben, ízléstelen stílusban, hangos röhögés közepette” osztályozták a női melleket. Arról beszéltek, hogy szerintük a női mellek típusai közé tartozik például a „vizslafüle" vagy a "kirabolt hátizsák".

A beszélgetésre felfigyelő hallgató az emberi méltóságot sértő és kiskorúakat veszélyeztető médiatartalom miatt bejelentést tett a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnál. 

A közszolgálati média Médiatárában jelenleg nem elérhető a műsor csütörtöki adása, ezért kérdéseinkkel az MTVA sajtóosztályához fordultunk. Amint választ kapunk, cikkünket frissítjük.

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.