Másodszor is jól kiszúrtak a mentők Erzsébettel, akit a múltkor papucsban és köpenyben raktak ki az út szélére

2018. április 24., 11:07

Szerző:

Erzsébet történetet márciusban írtuk meg az Index nyomán. Ő az az agyvérzéses beteg, akit papucsban és köntösben hagytak ott az Üllői úton a betegszállítók, miután a kórházban véletlenül a csepeli lakcíme helyett ugyanazt az utcát, házszámot, de XIII. kerületi címet tüntettek fel a szállítólapon.

A beteg asszonyt végül egy taxis vitte a haza.

A mentőszolgálattól Győrfi Pál, kommunikációs vezető akkor azt mondta az Indexnek, hogy bár hivatalos panasz az Országos Mentőszolgálathoz nem érkezett hivatalos tájékoztatást kérnek az érintett betegszállító cégtől, amelynek kötelessége a jogszerű és tisztességes munkavégzés. Hogy melyik cégről lehet szó, azt viszont nem közölte. 

Most az Index azt írja, hogy újra hoppon maradt szegény Erzsébet: MRI-re kellett volna mennie, de

a mentő, akit csepeli lakcímére várt, Angyalföldre ment. Erzsébet emiatt le is maradt a vizsgálatról.

A háziorvosa által a mentőt megrendelő igénylőlapon – helyesen – a csepeli lakcím szerepel, de az Országos Mentőszolgálat állítja: mégis az orvos hibázott.

 

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.