Már nem tudják, épp mire szórják el a pénzünket: újabb levelet hoz a postás Orbán Viktortól

2018. január 28., 08:16

Szerző:

A kormány ezekben a hetekben juttatja el Orbán Viktor miniszterelnök tájékoztató levelét minden magyar háztartásba – írt a Rogán Antal Miniszterelnöki Kabinetirodásához tartozó, magyarán a propagandaminisztérium részeként működő Kormányzati Tájékoztatási Központ. a médiumoknak el sem küldött, csupán a kormany.hu-n közzétett – hogy még kérdések merüljenek fel – nyilatkozat szerint: a levélben a miniszterelnök arról tájékoztatja az állampolgárokat, hogy a kormány – a múlt év végi nemzeti konzultáció egyhangú eredményének érvényt szerezve – határozott a Stop Soros törvényjavaslatról.

A javaslat célja annak megakadályozása, hogy Magyarország bevándorlóország legyen. A miniszterelnök levelében úgy fogalmaz: „Nekünk Magyarország az első. Ragaszkodunk ahhoz, hogy csak mi dönthessük el, hogy kivel élünk együtt.” 

Minden adóforintot megérnek e sorok.

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.