Lassan fogalom lesz a gyerekekkel pózoló politikus - Most a gyerek-térdepeltető polgármester dicsekszik, mekkorát táncikált az ovisokkal

2018. február 20., 12:07

Szerző:

Meghívták Vlasich Krisztián csepregi polgármestert a város óvodájába, ahol pénteken tartották a farsangi mulatságot. Csepreg első embere pedig kapott is a lehetőség után, és ment. Mondjuk az szomorú, hogy míg az ovisok és az óvónénik is jelmezben emelték a buli fényét, addig a polgármester hivatali ruhájában érkezett. Bár az is lehet, hogy a polgármester egyszerűen polgármesternek öltözött, hiszen mégis csak ez a legtökéletesebb választás egy ilyen szituban – írja a nyugat.hu.

Vlasich a Facebook-oldalának tanúsága szerint aztán táncra is perdült a gyerekekkel, akik boldogan adták arcukat a mosolygós fényképekhez is.

Fotó: Facebook/Vlasich Krisztián

A Soros-tervet nemrég testületi határozatban elutasító Csepreg első embere régóta ápol jó kapcsolatot a csepregi ovisokkal, akik nagyon szívesen mennek el vele utcát avatni és adnak elő egy kis Luca-napi műsort is a hideg aszfalton – utal finoman egy ugyancsak megrázó közelmúltbeli esetre a portál.

A választások közeledtével most már jószerivel minden héten előbukkan a Facebook legsötétebb bugyraiból egy-egy  gyerekekkel fotózkodó fideszes politikus. Legutóbb Simicskó István miniszter fényezte magát egy újbudai óvodában – azóta sem érti, miért hisztizik emiatt a sajtó.

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.