Kubatov megegyezett az FTC szurkolóival, visszatérnek a lelátókra a drukkerek

2017. október 19., 21:04

Szerző:

Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke megállapodott a klub szurkolótáborával, a drukkerek visszatérnek a lelátókra.

„Megegyeztünk!” – írta Facebook-oldalán a sportvezető, a Fidesz alelnöke, aki csütörtöki bejegyzésében azt is megemlítette, hogy a szervezett szurkolói csoportok a labdarúgó OTP Bank Liga következő fordulójában, azaz november 4-én a Debreceni VSC elleni hazai találkozón térnek vissza. Kubatov Gábor jövő hét szerdára ígért bővebb tájékoztatást. Szombaton az ősi rivális, Újpest ellen játszik rangadót az FTC.

A zöld-fehérek szurkolótábora három éve nem látogatja a csapat mérkőzéseit, legfőbb problémájuk az volt, hogy a Groupama Arénában vénaszkenneres beléptetés van.

Április 16-án, kedden elindult a központi szúnyoggyérítés, amelyet évek óta a katasztrófavédelem irányít. Tavasszal túlnyomórészt a lárvák elleni biológiai védekezés zajlik. A szúnyogok tenyészőhelyén egy természetes baktérium által termelt fehérjét tartalmazó készítményt juttatnak a vízbe. Ez a fehérje a kijuttatott dózisban kizárólag a csípőszúnyogok lárváit pusztítja el, minden más élőlényre, még az árvaszúnyogokra is ártalmatlan.