Kritizálni merészelte a 2Rule-t, ki is rúgták a TV2 szakkommnetátorát

2018. augusztus 6., 09:42

Szerző:

Nem hosszabbít szerződést a TV2-csoport a foci-blogger Kele Jánossal, aki a Spíler tévén volt az elmúlt 2 évben a Premier League közvetítések szakkommentátora. Bár Kele szerint jól haladtak a tárgyalások, mégis mennie kellett nem sokkal azután, hogy beszólt Mészáros Lőrinc sportmárkájának – írja a Mérce.

Kele János Facebook-posztjában azt írja, hogy bár nem volt élő szerződése, eddig jól haladtak a tárgyalások a Spíler Tv-vel a folytatásról, most mégis indoklás nélkül közölték vele, nem tartanak igényt a szolgáltatásaira, így 2 év után távoznia kell a szakkommentátori pozícióból.

Kele korábban több Facebook-posztban ment neki a 2Rule-nak, és az azt védő Szöllősi Györgynek, a Nemzeti Sport főszerkesztőjének, aki a 2Rule-t is tulajdonló Mészáros Lőrinc alkalmazottja.

 

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

2024. április 18., 15:42

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.