Kövér László szerint az EU ki akarja forgatni a magyarokat saját hazájukból

2018. március 17., 20:34

Szerző:

Kövér László szerint a magyar nemzet és Európa érdeke is az, hogy Magyarország jelenlegi kormánya folytatni tudja munkáját az áprilisi parlamenti választások után. Az Országgyűlés fideszes elnöke szombaton Marcaliban, a Fidesz-KDNP fórumát megelőző sajtótájékoztatón azt mondta: a magyar történelemben nem ritka jelenség, hogy ami Magyarországon történik, annak egyenes és erős hatása van az európai politikára.

Magyarország pozíciója erősödik, tekintélye lélekszámához, gazdasági teljesítőképességéhez képest jóval nagyobb az európai politikában, de ha az ország április 8-án a bevándorláspárti erők kezére kerül, ez a folyamat a visszájára fordítható, Magyarország és egész Európa is elveszik - fogalmazott a politikus.

Kövér László hangsúlyozta, a 2018-as minden korábbi választásnál nagyobb jelentőséget visel: „A tétje, hogy olyan kormány marad-e az ország élén, amely hajlandó és képes ellenállni annak a nemzetközi nyomásnak, amely Brüsszelből és a Soros György féle hálózat felől érkezik azzal a céllal, hogy kiforgassanak bennünket nemzeti hagyományainkból, kultúránkból, a saját hazánkból, vagy sem” – vélte. Szerinte ha ezt a választást az immár egyre nyilvánvalóbban a Gyurcsány Ferenc által vezetett ellenzéki „káoszkoalíció" nyerné, akkor egyfajta bábként, minden brüsszeli követelésnek eleget téve bevándorlóországgá alakítanák Magyarországot. E folyamat végső célja egy európai egyesült államok kialakítása, amelyben a nemzetállamok elveszítenék a jelentőségüket, hatásköreiket. „Ha ezt sikerül megvalósítani, választástól függetlenül csak bábkormányok kerülhetnek a tagállamok, így Magyarország élére is” – jelentette ki.

A házelnök azt mondta, Magyarország és az európai politikában megkerülhetetlen tényezővé vált visegrádi négyek együttműködése ellenáll ennek a törekvésnek, ráadásul fordul a szél, Ausztriában a migrációs politikában változást hozó jobbközép koalíció alakult, és Olaszországban sem véletlenül történt politikai fordulat a közelmúltban zajlott választásokon. Németországban pedig jóval kisebb támogatottsággal tudja folytatni munkáját a „migránskáoszt előidéző” nagykoalíció.