Komoly büntetést fizethetünk a szétcsalt Budapest szíve Program miatt is?

2018. január 25., 17:31

Szerző:

Jelentős összeget követel majd vissza az Európai Bizottság a Rogán Antal által vezetett V. kerületben végbe vitt Budapest Szíve programban talált súlyos szabálytalanságok miatt is – írja a Hír TV a birtokába jutó információk alapján

A testület szerint a kiírók eleve olyan feltételeket szabtak, amelyeknek csak a későbbi győztes tudott megfelelni. Kifogásolták azt is, hogy mondvacsinált okokkal többször is kizárták az olcsóbb ajánlatot adó cégeket. 

A Budapest belvárosának felújítására létrehozott, 15 milliárdos, többségében uniós pénzből finanszírozott Budapest szíve programot már 2012-ben vizsgálta az unió csalás elleni hivatala.

10:00

Mától kaphatják meg a jelöltek és jelölőszervezetek a választási irodáktól az ajánlóíveket a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, a nemzetiségi önkormányzati képviselők, valamint az Európai Parlament (EP) tagjainak választásán induláshoz.

Tegnap 19:41

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.