Kivonul a Fidesz a nemzetbiztonsági bizottság üléséről, ha Szél Bernadett megjelenik

2018. január 16., 17:25

Szerző:

Kivonul a Fidesz az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának „Soros-tervvel” foglalkozó üléséről, ha azon megjelenik Szél Bernadett, az LMP képviselője - mondta Németh Szilárd, a testület fideszes alelnöke a Pesti Srácok hírportálnak.

A portálon kedden megjelent cikk szerint a Fidesz alelnöke úgy fogalmazott: ,Szél Bernadett, és más LMP-s politikusok a Soros-tervet támogatják, és nem a magyar emberek érdekeit képviselik. Szél Bernadett a Soros-birodalom alkalmazottja, fizetett alkalmazottja volt. Aki a Soros-birodalom érdekében hoz meg döntéseket, aki az egész pártot így irányítja, aki az egész LMP-t ennek a Soros-tervnek a megvalósításáért mozgatja, az nem vehet részt a nemzetbiztonsági bizottság ülésén. Ha így lesz, mi kivonulunk.”

„Olyan zárt ülésen, ahol minősített adatok is elhangozhatnak, ahol fontos információkról tárgyalunk, ott nincs helye Szél Bernadettnek, Soros emberének” – mondta a kormánypárti politikus hozzátéve: a milliárdos úgy akarja végrehajtani tervét Európában, hogy az Orbán-kormányt leváltva a saját bábkormányának adná a kezébe a kormánybotot, egy olyan kabinetnek, amelynek Szél Bernadett is részese.

Németh Szilárd hangsúlyozta: Fidesz és a KDNP nem teszi lehetővé az LMP miniszterelnök-jelöltjének, hogy miközben a politikus Soros érdekeit szolgálja, fontos információkhoz jusson a nemzetbiztonsági bizottság ülésén.

Ahogy mi is megírtuk, Németh Szilárd tegnap jelentette be, hogy kizárná az LMP-s politikust az ülésről. Ma dőlt el, hogy a Fidesz-KDNP politikusai ki is vonulnak róla.

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.