Két új Vonatozó Orbánt festett a Kutyapárt, a magyar népnek kell kitalálnia, hogy pontosan hova

2018. július 17., 11:43

Szerző:

„Két új Basky lett!! Találós kérdés, hogy hol vannak" – jelentkezett be alig egy órája Facebook-oldalán a Kutyapárt a vonatkozó fotográfiákkal. 

Az egyik hozzászóló szerint a freskó a Hungária körúton látható, az Ajtósi Dürer sori megállóval szemben, egy másik tipp szerint a felcsúti Aréna mellett, az űrkilövő állomással szemben csodálható meg a mű:

A Thomas nevű gőzmozdonyon vonatozó Orbán először az Erzsébetvárosban, a Dob és a Rumbach Sebestyén utca sarkán tűnt fel, és sokaknak az volt a benyomása, hogy a festmény csakis a világhírű street art művész, Banksy alkotása lehet, hiszen pont úgy nézett ki, ráadásul az alkotó az idő tájt éppen Budapesten tartózkodott egy koncert örvén. A művet nem sokkal később az MKKP vállalta magára, amely egyúttal kilátásba helyezte, hogy ugyanezt az ábrázolatot az ország számos más pontján is láthatóvá teszi. 

Hamarosan jutott például egy mű a Szent János kórház falára is, az általunk ismert Vonatozó Orbánokat azonban eddig-egytől egyik lemeszeltették jelezve, hogy értik a tréfát, de ha a tréfa tárgya Orbán Viktor, akkor nagyon nem szeretik.    

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.