Júniusban már jönnek a jövő évi Eb-jegyek, közben épül az új Puskás Stadion

2019. május 19., 13:47

Szerző:

Az UEFA bejelentése szerint 30 euró lesz a legolcsóbb jegy a jövő évi labdarúgó Európa-bajnokságon, a jegyértékesítést pedig már június 12-én megkezdik a budapesti mérkőzésekre is. A legolcsóbb jegykategória a stadionon is múlik, egyes helyszíneken 50-95 euró lesz a legolcsóbb jegy.

A hétvégén Budapesten járt az MLSZ meghívásából Aleksander Ceferin, az UEFA szlovén elnöke, aki a Puskás Stadion építését is megtekintette Csányi Sándorral. Ceferin szerint a stadion jó ütemben épül. Az MLSZ által közölt fotón látható, hogy már a székeket is elkezdték feltölteni a szektorokba.

Fotó: MLSZ.hu

A Puskás Stadion lesz a jövő évi Eb egyetlen új stadionja, építési költségei meghaladják a 190 milliárd forintot.

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.