Jávor Benedek kikérte Orbán Viktor kétezer ellenségének listáját

2018. április 7., 11:05

Szerző:

Orbán Viktor a közelmúltban arról beszélt, hogy szerinte 2000 ember dolgozik Magyarországon a kormány ellenében Soros Györgynek.

„A miniszterelnök nyilván nem a levegőbe beszél, és a kormánynak a rendelkezésére áll egy pontos lista a 2000 személy nevével.

Jogunk van tudni, kiket nevezett ki a kormány közellenségnek, milyen alapon állt össze a lista, és mik a tervek a rajta szereplőkkel kapcsolatban, illetve milyen lépéseket foganatosítottak már eddig ellenük. Kikértem a kormány birtokában lévő B-listát Pintér belügyminisztertől és a Miniszterelnökségtől”

– írta Jávor Benedek Facebook-oldalán, ahol az adatkikérést is közzétette.

Mint megírtuk, egy hete, az egyik pénteki rádióbeli igehirdetésében Orbán Viktor azt állította, hogy Magyarországon körülbelül 2 ezer fizetett ember dolgozik azért, hogy a választási kampányban megbuktassák a kormányt, és egy bevándorláspárti, Soros György által is elfogadható kabinetet hozzanak létre.

„Pontosan tudjuk, névre szólóan is tudjuk, hogy nagyjából kicsodák hogyan és miképpen dolgoznak Magyarország bevándorlóországgá alakítása érdekében" – adta elő.