Itt egy videó arról, hogy mekkora hitelt érdemes adni a fideszesek szavának

2018. február 28., 08:15

Szerző:

Az Index készített egy összeállítás Bencsik András elmúlt néhány hónapjának sajtószerepléseiről azért, hogy világos legyen, mekkora hitelt érdemes adni a Békemenet alapítójának, a Demokrata főszerkesztőjének, a magát újságírónak nevező Fidesz-hívő szavának.

A 168 Óra is beszámolt arról, hogy Bencsik egyetlen nappal a kormányoldal csúfos hódmezővásárhelyi szereplése után, az Echo Televízió Sajtóklub című műsorában hétfőn este már azt mondta:

„Azt hiszem, hogy abba kéne hagyni ezt az elemi iskolai szintű sorosozást például, Stop Soros, meg egyebek. Ezek jópofák, de a magyar társadalom ennél intelligensebb”.

A gyűlöletkampány „jópofasága” is megérne egy elemzést, ám Bencsik következetességét felmérendő kihagyhatatlan az alábbi videó:

Bencsik András, aki szerint egyesek túltolták a sorosozást :DDDDD

VIDEÓ - Bencsik András a Demokrata főszerkesztője, a Békemenet egyik szervezője. A Fidesz hódmezővásárhelyi veresége után az Echo TV Sajtóklub című...

 

18:28

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.

A Závecz közvélemény-kutatása szerint Magyar Péter pártjának EP-listája a kutatás első felében jelentősen megelőzött minden ellenzéki pártot a DK–MSZP–Párbeszéd kivételével, így a harmadik helyen szerepel a rangsorban. A teljes lakosság 11%-a, a biztos szavazók 14%-a voksolna rá.