Itt a videó, Mészáros Lőrinc mezében rendeztek hálaadó divatbemutatót a Puskás Akadémia gyepén

2018. július 19., 14:29

Szerző:

Alig két órája, hogy megjelent a VAOL nyomán írt cikkünk, amelyben a szombathelyi Haladás FC méltatja lelkesen Mészáros Lőrinc 2Rule fantázianevet viselő futballmezét, máris itt a videó, amelyben a Puskás Akadémia játékosai teszik ugyanezt.

A jeles alkalomra kiválasztott futballisták egyfajta divatbemutató keretében, a Benjámin Netanjáhu által is okkal csodált futballkatedrális gyepén mondják el, miért örülnek a sportviselet-történeti forradalomnak. Mint a 444 kiszúrta, a köztévé, közelebbről az M4 élőben közvetítette a performanszt a Facebookon.

Elhangzik egyebek mellett, hogy a felcsútiak szárnyalni fognak és sikeresek lesznek a madaras mezben, amely kreatív, szép, kényelmes és magyar. De beszéljenek inkább maguk a modellek: 

Most már csak a Mészáros Lőrinc nevét kétszer hordozó Mészáros-mezt választó harmadik klub, a Diósgyőr hálaadása várat magára, reméljük, nem sokáig. 

(A hvg.hu nyomán)

10:00

Mától kaphatják meg a jelöltek és jelölőszervezetek a választási irodáktól az ajánlóíveket a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, a nemzetiségi önkormányzati képviselők, valamint az Európai Parlament (EP) tagjainak választásán induláshoz.

Tegnap 19:41

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.