Itt a nagy választási vita

2018. április 4., 19:59

Szerző:

Nem klasszikus miniszterelnök-jelölti vitát, hanem választási fórumot rendezett a V18 csoport, Fekete-Győr András, a Momentum Mozgalom elnöke, Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke, Karácsony Gergely, az MSZP és a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje, Szél Bernadett, az LMP  társelnöke, valamint Szigetvári Viktor, az Együtt választmányi elnöke A Fidesz és a Jobbik elutasította a meghívást.

Az érdeklődők egy moderált beszélgetést (moderátor: Pikó András) láthattak. A szervező V18 csoport szerint a fórum bebizonyíthatja, hogy számos olyan, a választók számára fontos kérdés van, amelyben az ellenzéki pártok közös nevezőre juthatnak, a választópolgárok pedig megismerhetik a pártok miniszterelnök-jelöltjeinek, illetve listavezetőinek álláspontját egy-egy téma kapcsán. 

 

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.