Ismert magyar vízilabdázókat jelentettek fel a 11 éves kislány megerőszakolása miatt, az egyikük olimpiai bajnok

2018. szeptember 15., 05:50

Szerző:

A Blikk nyomán péntek reggel írtuk meg, hogy két közismert magyar sportolót feljelentettek egy most 13 éves kislány két évvel ezelőtti megerőszakolása miatt, a Bors a TV2-re hivatkozva szellőztette meg, hogy a két sportoló vízilabdázó, egyikük olimpiai bajnok, a másik családapa. Áldozatukat egy Budapesthez közeli sportegyesületében erőszakolták meg. Az egyik erőszaktevő az akkor mindössze 11 éves kislány edzője volt.

A kislány először nem akart a történtekről beszélni, majd egy levélben mindent leírt az egyik családtagjának. A feljelentéssel együtt átadták a rendőrségnek ezt a levelet is. Az Index az ügyben kérdéseket tett fel a rendőrségnek,és azt a választ kapta, hogy a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szexuális erőszak gyanúja miatt indított nyomozást. Ezen a tényen túl a nyomozás érdekeire hivatkozva a rendőrség mást nem árult el.

A Bors és a TV2 is Andy Vajna filmügyi kormánybiztos tulajdonában van.

 

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.