Idén is megérte L. Simon László feleségének lenni

2017. november 7., 07:04

Szerző:

L. Simon László menesztett kulturális államtitkár feleségének vállalkozása, az Agárdi Aratrum Kft. október második felében több mint 35 millió forintnyi támogatást nyert az Európai Unió vidékfejlesztési programjából – írja a Magyar Nemzet

A pénzt az Agrár-környezetgazdálkodási kifizetés című tenderkiíráson nyerte el a társaság, amelynek fő célja a vidéki területek fenntartható fejlődésének támogatása. Az Agárdi Aratrum Kft. tavaly májusban amúgy forintra pontosan ugyanezt az összeget nyerte ugyanezen a pályázaton.

Az erről szóló tájékoztató viszont sajnálatos módon és rejtélyes körülmények közt eltűnt a Miniszterelnökség által üzemeltetett pályázati portálról.

L. Simon László a Magyar Nemzet érdeklődésére közölte: semmi köze a felesége cégéhez, amúgy pedig hagyják békén a nejét, hiszen ő nem közszereplő. Arra viszont nem válaszolt, hogy a fitneszedzőként dolgozó feleségével közös cége, a Simon és Simon Mezőgazdasági Kft. szintén pályázott-e idén. Pedig a kérdés jogos, hiszen a Simon és Simon Kft. tavaly áprilisban 32 millió forintot nyert ugyanezen a pályázaton.

2024. április 23., 07:17

A Závecz közvélemény-kutatása szerint Magyar Péter pártjának EP-listája a kutatás első felében jelentősen megelőzött minden ellenzéki pártot a DK–MSZP–Párbeszéd kivételével, így a harmadik helyen szerepel a rangsorban. A teljes lakosság 11%-a, a biztos szavazók 14%-a voksolna rá.