Hopp, a Stop Soros törvénynek máris lett egy honlapja

2018. május 25., 12:13

Szerző:

De mit is találhatni ezen a honlapon? Túl sok újat nem.

Először is egy rövid, de annál sokolóbb videót, amelyben tömören, de annál velősebben sorolják Soros György bűneit:

A halára rémített, de a kormány férfias válaszlépéseitől mégis bizakodó néző ezek után megtuthatja, hogy  

„Szerte Európában tevékenykednek olyan szervezetek, amelyek támogatják és szervezik a bevándorlást.Magyarországra ez különösen igaz, többek között azért, mert bevándorlási frontország vagyunk. Nem csak hazánk, hanem Európa határait is védjük.

Ezen szervezetek tevékenysége gyengíti Magyarország biztonságát. A kormány ezért – a nemzeti konzultáció eredményeivel összhangban – elkészítette a Stop Soros törvényjavaslatot."

Majd három pontba tömorítve el is magyarázzák, hogy mit kell tudnunk erről a csomagról:

  • Az illegális migrációt támogató, külföldi forrásokból működő szervezeteknek regisztrálniuk kell magukat. Tevékenységi beszámolót is kell készíteniük. Ha nem teszik, majd a hatóságok megteszik helyettük. Szigorodnának a közhasznúságra vonatkozó követelmények is. Ha nincs meg a kellő hazai támogatottság, elveszhet a nonprofit státusz.
  • Az illegális migrációt támogató szervezeteknek külföldi juttatásaik után bevándorlási finanszírozási illetéket kellene fizetniük. Az ebből származó bevételeket a kormány a határvédelemre fordítaná.
  • A bevándorlást szervező személyeket ki lehetne tiltani. Az idegenrendészeti távoltartás alapesetben a schengeni határ 8 kilométeres körzetére, különösen indokolt esetben, harmadik ország állampolgára esetén Magyarország teljes területére vonatkozik. Akik egyébként pénzelik a bevándorlást, ugyanannyira veszélyesek, mint akik szervezik.

Végül megudhatjuk, hogy nagy erők mozdulnak majd meg a törvényjavaslat ellen. Azok a szervezetek támadják majd leghevesebben, akik külföldről kapják forrásaikat, és akik teret engednének a bevándorlásnak.

St., stb.

A honlapról a Stop Soros törvényjavaslat szövegét és a vonatkozó nemzeti konzultáció eredményeit is le lehet tölteni.

(Zoom nyomán)

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.