Hibaszázalék: Szél Bernadett kifaggatná Semjént a hatezer orosz gengszterről

2018. január 29., 13:22

Szerző:

„A Fidesz plakátkormányzása és kommunikációs trükkök százai helyett a valós nemzetbiztonsági kérdésekkel kell foglalkoznunk. Most úgy tűnik öt-hatezer, a volt Szovjetunió területéről származó bűnöző kaphatott magyar állampolgárságot a kormány közreműködésével, köztük terroristák, drogkereskedők, és a szervezett bűnözés nehézsúlyú vezetői. Ez a veszélyes! Kezdeményeztem, hogy a nemzetbiztonsági bizottság haladéktalanul kapjon tájékoztatást az ügyről és hallgassa meg Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettest is" – írja Facebook-oldalán az LMP társelnöke.

Fotó: Youtube

Mint a Hír TV Célpontjának riportja nyomán megírtuk, úgy 5-6000 terrorista, kábítószer-kereskedő, pénzbehajtó és prostituáltakat futtató gengszter szerezhetett magyar állampolgárságot az Orbán-kormány meglehetősen nagyvonalú egyszerűsített honosítási eljárása révén. Semjén Zsolt szerint ez az egész azért nem baj, mert ugyan, mi az az 5-6000 honosított bűnöző az egymillió új állampolgárhoz képest képest? Elenyésző hibaszázalék.  

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.