Gyurcsány Ferenc és pártja már április 6-án búcsút intene az Orbán-kormánynak

2018. március 24., 16:00

Szerző:

„Április 6-án Budapesten, a Szent István parkban gyűlünk össze, hogy megmutassuk, együtt meg tudjuk csinálni, és meg is fogjuk csinálni a szabad, európai, demokratikus Magyarországot. Légy ott velem a kampány utolsó pillanataiban, mutasd meg, hogy Te sem alkuszol meg az Orbán-kormánnyal!” – írja a Demokratikus Koalíció Facebookon. Gyurcsány Ferenc és pártja meglehetősen optimista:

„Április 6-án már csak két nap lesz a történelmi választásig, ahol Magyarország letépheti magáról az Orbán-rendszer láncait. Végre véget fogunk vetni hazánk kisemmizésének, kórházaink és iskoláink tönkretételének, a következmények nélküli lopásnak.” azt is írták: „Ne félj a jövőtől, gyere bátran és búcsúztasd el velünk az Orbán-kormányt!”

Gyurcsány Ferenc már április 6-án búcsút intene az Orbán-kormánynak

 

 

Április 16-án, kedden elindult a központi szúnyoggyérítés, amelyet évek óta a katasztrófavédelem irányít. Tavasszal túlnyomórészt a lárvák elleni biológiai védekezés zajlik. A szúnyogok tenyészőhelyén egy természetes baktérium által termelt fehérjét tartalmazó készítményt juttatnak a vízbe. Ez a fehérje a kijuttatott dózisban kizárólag a csípőszúnyogok lárváit pusztítja el, minden más élőlényre, még az árvaszúnyogokra is ártalmatlan.