Gundel Takács Gábor lett a Budapesti Olimpiáért Mozgalom szóvivője

A hírt a 2024 – Budapesti Olimpiáért Mozgalom (BOM) jelentette be a Facebookon.

2017. február 22., 10:25

„A Táncsics Mihály-díjas magyar újságíró, műsorvezető, sportriporter és kommentátor mostantól a BOM szóvivőjeként támogatja a Budapesti Olimpia ügyét és a BOM-ösztöndíjprogramját” – írták.

A műsorvezető a hónap elején jelentette be, hogy tíz év után felmondott a köztévénél, ahol sportműsorokat és vetélkedőt is vezetett.

„Miközben a nevemet és az arcomat adtam a Maradj talpon!-hoz, érdemi beleszólásom nem volt abba, ami a színfalak mögött történt. Idén januárban rossz döntéseket hoztak a műsorral kapcsolatban, és ezekről csak utólag szereztem tudomást” – mondta az Origónak adott interjúban.

Fotó: MTV

Tegnap 19:41

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegnap 17:55

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.