Gémesi György állást ajánlott az illegális szemetelőnek, aki majdnem megverte

2018. szeptember 5., 11:25

Szerző:

Állást ajánlott annak a férfinek Gémesi György, aki majdnem megverte - ezt az ATV Start-ban mondta el Gödöllő polgármestere.

Gémesi György látta, amikor a férfi és élettársa illegálisan rak le hulladékot. Felszólította őket, hogy hagyják ezt abba, a pár azonban rá akart támadni, sőt, a telefonját is el akarták venni, mert a polgármester fotókat is készített a szabálysértésről.

A polgármester a tetthelyen
Fotó: Facebook/Gémesi György

Gémesi György mindennek ellenére sem tett feljelentést, ugyanis megszánta a nehéz anyagi körülmények között élő családot, amelyben négy gyermeket nevelnek, közülük még egy iskolába jár. (A polgármester ugyanis úgy tudja, hogy a férfi és a nő nehéz anyagi helyzete miatt vállalta mások szemetének eltüntetését. A vasárnapi lerakásért 2000 forintot kaptak – A szerk)

Gödöllő első embere abban a csapatban ajánl neki munkát, amelynek feladata pont az, hogy ezeket az illegális szemétlerakó-helyeket felszámolják.

 

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.