Gasztroterror: Fazekas miniszter szerint Soros rovarevésre kényszerítené a magyarokat

2018. február 21., 09:06

Szerző:

Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter Németh Szilárd Fidesz-alelnök fórumán vett részt. Kijelentett, hogy ha Magyarország befogad bevándorlókat, akkor föl kell adnunk a hagyományos magyar ételeket is – számolt be a Hír TV.

„Rovart egyáltalán nem eszik a magyar ember. De hogyha ezt az értékrendet, ami a keresztény Európa értékrendje, föllazítják, elavult, üldözendő, van helyette más: ilyen másság, olyan másság. Étkezésben is, az ember elveszíti az igazodási pontot. Mert még akik nem vallásgyakorlók, nem templomba járók, azok is a keresztény kultúrkör szabályai szerint élnek, élünk.

Fazekas nem beszélt a levegőbe, alaposan felkészült: megnézte, hogy Hollywoodban kik fektetettek a rovarbizniszbe, és arra jutott, hogy „olyan hollywoodi hirességek, akiknek a felénél látni, hogy ugyanabba a demokrata párti körbe tarzoznak, mint a Soros György, olyan vilápolgárok,

akik saját magukat homo sorosiensisnek (vagy minek) nevezik.

A rovar-összeesküvéssel tulajdonképpen azoknak készítik elő a terepet, akik olyan országból jönnek, akik ezeket fogyasztják, okkal vagy ok nélkül – összegzett az Orbán-kormány agrárminisztere. 

 

 

 

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.