Frontálisan ütközött két autó a 471-es úton, mentőhelikopterrel vitték kórházba a sérülteket

2018. augusztus 17., 10:29

Szerző:

Frontálisan karambolozott két személyautó pénteken reggel a 471-es úton, Tamásipusztánál. Egyelőre nincs információ arról, hogy történt az ütközés, de vélhetően egy rosszul sikerült előzés miatt következhetett be – írja a Dehir.

A balesetben négy ember megsérült, ketten könnyebben, másik két személy pedig súlyosabban. 

A helyszínre riasztották a megyei katasztrófavédelmet is, a nyíradonyi és a debreceni hivatásos tűzoltók siettek az esethez. Az egységeknek egy embert a roncsból kellett kiszabadítaniuk feszítővágó berendezés segítségével.

A sérülteket mentőhelikopterrel szállították kórházba a mentősök.

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.