Felcsúton kátyúztak a kétfarkúak, tíz rendőrt küldtek rájuk

2018. augusztus 8., 21:48

Szerző:

Teljességgel abszurd, szomorúan szórakoztató erődemonstrációt tartott a rendőrség amiatt a 12 személy miatt, aki a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) aktivistájaként (passzivistájaként) éppen kátyúkat tömött  be Felcsúton, Orbán Viktor miniszterelnök és Mészáros Lőrinc szűk pátriájában.

 

Felcsúton vasárnap időközi polgármester-választást tartanak Mészáros Lőrinc áprilisi lemondása nyomán, a megméretésen pedig indul Mészáros László alpolgármester és a magát az igazi Mészáros Lászlóként hirdető Mészáros László, az MKKP jelöltje is.  Ő most azt mesélte, hogy az első kátyúzásnál még semmi gond nem volt, rendőrök a második végére értek oda öt járőrautóval hangulati aláfestésnek, valószínűleg azért, mert a kétfarkúak túl közel merészkedtek Mészáros Lőrinc házához. Elmondásuk szerint állampolgári bejelentésre vonultak ki. A kétfarkúak 12 aktivistáját összesen 10 rendőr igazoltatta. 

– Azt mondták, megnézik, nem állunk-e körözés alatt. Mondtam, hogy legutóbb csütörtökön ellenőriztek, akkor még nem álltam

idézi az igazi Mészáros Lászlót a hvg.hu. Az egész körülbelül húsz percig tartott.

Csütörtökön a rendőrök azért vonultak ki a kétfarkúak miatt, mert a párt aktivistái (passzivistái) buszmegállót kezdtek el építeni az egyik falubeli bolt előtt.

 

18:28

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.

A Závecz közvélemény-kutatása szerint Magyar Péter pártjának EP-listája a kutatás első felében jelentősen megelőzött minden ellenzéki pártot a DK–MSZP–Párbeszéd kivételével, így a harmadik helyen szerepel a rangsorban. A teljes lakosság 11%-a, a biztos szavazók 14%-a voksolna rá.