Eltűnt egy 11 éves fiú Dunakesziről, utoljára a temetőnél látták buszra szállni - a rendőrség keresi

2020. június 5., 15:43

Szerző:

Péntek reggel dunakeszi otthonából távozott, haza azóta sem érkezett a 11 éves Tallárom Bence. Az eltűnéséről tett bejelentést követően a Pest megyei rendőrök haladéktalanul megkezdték a fiú felkutatását, amely azóta is tart, tájékoztat honlapján a rendőrség.

A kisfiú így néz ki:

A rendőrség közlése szerint eddig megtudták, hogy a fiú Dunakeszin,

a Fóti úton található temetőnél reggel 8 óra körül egy helyi buszra szállt fel.

A fiú ugyanis szeret a járművel utazni, így feltehető, hogy akár egyik buszról a másikra száll át. Bence körülbelül 160-165 cm magas, vékony testalkatú, rövid barna haja és barna szeme van. Eltűnésekor fekete bársony nadrágot, fehér sportcipőt, kapucnis fekete cipzáras felsőt viselt.

A Dunakeszi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki felismeri a kisfiút, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központját a +36-1/236-2883-as melléken, vagy tegyen bejelentés az ingyenesen hívható +36-80/555-11-es számú Telefontanú zöldszámán, valamint a 107-es és 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

2024. április 20., 10:00

Mától kaphatják meg a jelöltek és jelölőszervezetek a választási irodáktól az ajánlóíveket a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, a nemzetiségi önkormányzati képviselők, valamint az Európai Parlament (EP) tagjainak választásán induláshoz.

2024. április 19., 19:41

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

2024. április 19., 17:55

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.