Elköszönt a Hír TV elnöke a csatorna munkatársaitól

2018. július 25., 15:20

Szerző:

Elköszönt a Hír Tv munkatársaitól Fonyó Károly, aki az elmúlt három és fél évben vezette a csatornát – értesült a 24.hu.

Fonyót Simicska Lajos nevezte ki a Hír Tv élére, aki 2015-ben veszett össze kibékíthetetlenül Orbán Viktor miniszterelnökkel. Egyelőre nem tudni, mi lesz a csatorna sorsa, erről Fonyó sem mondott semmit a munkatársaknak, akik továbbra is bizonytalanságban dolgoznak.

Azt viszont a Zoom.hu-nak megerősítette, hogy elköszönt a csatornától.

– Új tulajdonos van, nem is gondoltam, hogy maradnom kellene, ezért távozom, ezt pedig közöltem a kollégákkal, és megköszöntem a jó hangulatú, jó csapatnak azt a tisztességes munkát, amit az elmúlt három és fél évben tapasztaltam

– mondta a volt vezető.

Fonyó hozzátette, hogy egy régi Hír TV-s, Pauwlik László lesz a vezérigazgató, és kijelentette, hogy nem fog megszűnni a csatorna.

Amint arról mi is beszámoltunk, a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) tegnap jóváhagyta, hogy a Simicska tulajdonában álló üzleti érdekeltségeket Nyerges Zsolt vegye át. Állítólag csaknem 60 cégből áll a csomag, amit Nyerges átvesz. A G7 értesülései szerint Nyerges Zsolt csak parkolópálya, a következő lépésben minden megy Mészáros Lőrinchez.

Tegnap 19:41

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegnap 17:55

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Tegnap 15:25

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.