Egymillió forintos nyomravezetői díjat kap, aki a azonosítja a 72 éves hugyagi asszony kirablóit

2018. május 30., 15:17

Szerző:

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság rablás gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen. Az ismeretlen férfiak 2018. május 30-án hajnalban egy idős nő hugyagi lakásának ajtaját benyomták és oda bementek.

Az egyik – kb. 180 cm magas, sötét ruhát és maszkot viselő – férfi a 72 éves nő száját befogta, miközben társa a lakást átkutatta. Ezt követően az eddig ismeretlen tettesek a lakásból mobiltelefont, ékszereket és készpénzt tulajdonítottak el. A cselekmény következtében az asszony nem sérült meg.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó egymillió forint díjat ajánlott fel a nyomravezetőnek. A díj annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során a hatóság rendelkezésére bocsátja.

 

 

 

Tegnap 16:38

Hétfőn még napos idő várható, majd kedden hidegfront érkezik megélénkülő széllel, és egyre többfelé várható eső, zápor, zivatar. Csütörtök reggelre csökken a felhőzet, és visszatér a napsütés, de a hőmérséklet csúcsértéke kissé visszaesik, 20-24 Celsius-fok körül alakul - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

Tegnap 11:27

Örülhetnek a nyugdíjasok: májusban előbb jön a nyugdíj, ráadásul nekik is lehetőségük nyílik a családi házuk korszerűsítésére.