Egy szír orvos lett az Év Embere Mészáros Lőrinc sorosozó, migránsfaló lapjában

2018. február 14., 16:34

Szerző:

A menekültellenes propaganda ellenére is egy szír orvost választottak az év emberének a Békés Megyei Hírlap olvasói – vette észre a hvg.hu.

Nem ritkán a szintén a Mediaworks-birodalomhoz tartozó Békés Megyei Hírlap hasábjain is emlékeztetik az olvasókat arra, ki a kormány és a Fidesz jelenlegi legnagyobb ellensége: Soros György és persze a bevándorlók.

Az újság mellett a lap internetes felületén is egyre több „Soros-terv” elleni fellépésről tájékozódhatnak a megyei hírek iránt érdeklődő olvasók, gyakran egész oldalt szentelve olyan megszólalók magvas gondolatainak, mint Simonka György.

Dr. Alzubi Ali
Fotó: beol.hu

Dr. Alzubi Ali sebész, klinikai onkológus főorvos, az orosházi kórházban dolgozik, a páciensek gyakorlatilag imádják, legalábbis ez jön le a visszajelzésekből – írja a hvg.hu.

„Aki ismeri Ali doktort, annak nem kell őt bemutatni, aki nem, annak pedig nehéz szavakba önteni azt a nyíltságot, kedvességet és harmóniát, amely belőle árad" – méltatta az Oros Café c. portál pont egy éve az onkológust, akit akkor a Hét Embere címmel tiszteltek meg.

A beol.hu Alzubival készített tavalyi interjúja ugyancsak tanulságos. 

Tegnap 18:28

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.